panduan ebay 2020


panduan ebay

[wp_ad_camp_3]

Bagi yang sedang mencari-cari panduan ebay yang mudah serta mempunyai komuniti yang aktif di tahun 2020 ini, saya rekemenkan panduan Ebay Mudah. Panduan ini tentang strategi jual produk tempatan ke pasaran antarabangsa pada harga berganda melalui platform ebay.

Produk tempatan ini produk-produk runcit yang senang kita dapat di sekeliling kita, di kedai-kedai runcit, pasaraya dan sebagainya. Ada yang jual iklan bilis, teh uncang, jajan, kopi, ubat gigi, berus gigi dan pelbagai lagi. Menariknya, kita beli dengan harga murah tetapi dijual semula pada harga berganda-ganda di platform ebay.

[wp_ad_camp_1]
 
Jadi panduan ebay tersebut tentang itulah selok-belok menjual produk tempatan pada harga berganda ke pasaran antarabangsa melalui platform ebay dan pembayaran paypal.

Panduan ini ada 3 pakej:

  1. Ebook sahaja.
  2. Ebook + Bengkel
  3. Ebook+ coaching
Komuniti yang aktif saya maksudkan ialah, mana-mana pakej pembelian, anda boleh join fb group support yang sangat aktif. Kat dalam tu, anda boleh bertanya sebarang isu tentang ebay. Banyak benda yang anda boleh belajar daripada admin-admin dan ahli-ahli di dalamnya. Bagi saya, pelaburan anda amat berbaloi.
 
Bagi yang berminat, terus klik gambar kat bawah untuk baca dengan lebih details dan jika panduan ebay ini yang anda cari, buat tempahan terus sebelum mana-mana pakej ditutup jualan.
 
beli panduan ebay

“mulakan bisnes ebay anda dengan mentor”