berapa harga servis penapis air coway selepas beli cash atau sewa beli 5 tahun


Ada 2 cara pemilik penapis air coway untuk dapatkan semula servis cody, waranty kerosakan dan spare parts serta penukaran filter berjadual selepas tamat Pakej Servis Percuma (Servis Percuma= 1-tahun jika beli cash, 5-tahun untuk sewa beli) iaitu:

  1. Beli Coway Servis Membership secara tahunan atau,
  2. Pulangkan semula model itu dan beli yang baru.

Beli Coway Servis Membership secara tahunan: Bayaran dibuat secara tunai sekaligus. Diskaun 10% jika terus ambil 2-tahun dan ke atas.

Pulangkan semula model itu dan beli yang baru: Jika produk coway telah menjadi hakmilik anda (Hakmilik= Cash: Ya; Sewa Beli: Selepas 5-tahun sewa) dan jika anda tidak mahu melanggan mana-mana plan servis membership, anda boleh apply EX-TRADE iaitu tukar dari model penapis air coway anda itu ke satu model baru dengan harga istimewa. Kiranya anda beli baru start fresh semula, bezanya jika anda beli model baru itu secara cash, anda akan dapat diskaun 20% manakala jika pilih sewa beli, potongan Rm5-Rm10 setiap bulan daripada harga sewa bulanan. Bila beli baru, akan dapat sekali pakej servis membership.

Info Penting 1: Harga Pakej Servis Membership di atas HANYA SAH jika buat tempahan dalam tempoh 6-bulan selepas servis membership sebelum ini tamat. Jika telah tamat lebih 6 bulan, perlu tambah harga filter-filter yang telah expired. Oleh itu, minta agen coway buat quotation terlebih dahulu untuk dapatkan jumlah sebenar RM yang perlu dibayar.

Info Penting 2: Ex-Trade hanya boleh dilakukan apabila tiada apa-apa bayaran tunggakan dengan coway. Minta agen hantar rekod pembayaran (ledger) untuk semakan status kelayakan.

Boleh hubungi untuk saya uruskan proses renew servis penapis air coway anda melalui wassap di bawah. Terima kasih.