berapa harga rcc stevia


 

Ada 2 harga larutan pemanis stevia keluaran syarikat RCC Global (M) Sdn Bhd iaitu:

  1. Harga Bukan Ahli
  2. Harga Ahli

Harga Bukan Ahli

Rm100(s/m) Rm110(sabah/sarawak) per-set plan B: Dalam 1-set tersebut ada 2 botol stevia RCC. Rujuk gambar di bawah:

harga rcc stevia runcit bukan ahli
Plan B

 

[wp_ad_camp_1]

Harga Ahli

Jika anda nak harga yang lebih murah, anda boleh jadi ahli. Untuk jadi ahli sah RCC Global hanya perlu buat belian sekali sahaja salah satu antara 3-pakej Plan A produk stevia seperti dibawah. Buat masa ini yuran pendaftaran masih lagi PERCUMA.

Pakej SMART USER (SU): Rm140(s/m) Rm145(sabah/sarawak): Anda akan dapat 1-set plan A. Dalam set itu ada 3 botol stevia rcc.

Pakej BISNES PARTNER (BP): Rm420(s/m) Rm435(sabah/sarawak): Anda akan dapat 3-set plan A. Dalam set itu ada 3×3= 9 botol stevia rcc.

Pakej SMART BISNES PARTNER (SBP): Rm980(s/m) Rm1015(sabah/sarawak): Anda akan dapat 7-set plan A. Dalam set itu ada 7×3= 21 botol stevia rcc.

PAKEJ KEAHLIAN TIDAK BOLEH DITUKAR

harga rcc stevia pakej ahli
Harga Keahlian Pakej RCC Stevia

Selepas itu, untuk belian lagi, anda hanya beli stevia plan B dengan harga ahli dah iaitu Rm60(s/m) Rm65(sabah/sarawak) untuk 1-set. Dalamnya ada 2 botol stevia rcc.

 

harga rcc stevia pakej ahli
Plan A Plan B RCC Stevia

 

Kenapa nak jadi ahli? Sebenarnya ada banyak keistimewaan bila jadi ahli RCC. Untuk kali ini saya beritahu satu je dulu iaitu….LEBIH JIMAT.

Jika bukan ahli, masih kena beli dengan harga Rm100(s/m) Rm110(sabah/sarawak), berbanding cuma Rm60(s/m) Rm65(sabah/sarawak) jika ahli.

Jimat Rm40-Rm45 tu setiap kali belian stevia semula. Jom jadi ahli sekarang juga.

Boleh terus wassap saya dibawah: