Beli ebook zerotohero Dato Aliff syukri kongsi panduan rahsia zero to hero


ebook zero to hero panduan zerotohero dato aliff syukri

[wp_ad_camp_2]

Hari ini Dato Aliff Syukri telah melancarkan satu panduan berbentuk ebook yang pertama yang diberi nama ebook zero to hero dimana dato Aliff berkongsi rahsia kejayaan daripada seorang individu yang susah kepada seorang usahawan empayar bisnes yang sangat besar.

Ada 8 bab dalam ebook ini. Bab 1 tentang big why dato’ yang boleh kita belajar supaya action kita tidak slow. Bab 2 pula tentang teknik power yang boleh kita follow untuk membolehkan kita memulakan bisnes dengan modal yang rendah. Bab 3 adalah tentang cari funder dalam bisnes dimana beliau share bagaimana yakinkan funder-funder untuk bantu berikan modal kembangkan bisnes. Kita just follow sahaja, tak perlulah kita nak fikir panjang dah.

Dalam bab 4 pula tentang teknik cari agen dan bagaimana untuk agen semakin setia dengan kita. Dalam bab 5 pula, dato share teknik tahan terhadap kritikan supaya kita boleh melangkah setapak lagi ke hadapan. Bab yang ke 6 dato’ ada teknik untuk buang jauh-jauh sifat malu supaya bisnes kita tidak berada di takuk yang lama.

Bab 7 pula tentang bagaimana untuk uruskan masa dengan betul supaya masa seharian kita dapat dimanfaatkan sepenuhnya. Dan bab yang terakhir bab 8, sharing bagaimana dato’ kontrol diri untuk kekal positif dan aktif setiap hari.

Jadi segera dapatkan ebook ini jika kita mahu mengetahui Resepi Kejayaan Dato’ Sri Aliff Syukri selama ini yang belum pernah diceritakan kepada umum.

Juga inilah peluang kita untuk belajar melalui pengalaman beliau supaya kita terus boleh implement untuk dapatkan hasil yang luar biasa.

Juga sebagai sumber inspirasi kepada yang tengah mencari arah untuk lebih maju dan berdaya saing dalam bisnes.

Tempah Ebook zerotohero sekarang juga. Klik sini dibawah sekarang juga sebelum jualan ditutup atau harga semakin meningkat.

tempah ebook zero to hero aliff syukri