Belajar jual barang di lazada tahun 2020 dengan panduan bisnes lazada ini


Panduan ini khas untuk penjual online yang tengah pening mencari cara untuk meningkatkan lagi jualan barang atau produk dengan cara menjual juga di platform lazada.

Berdasarkan pengalaman penulis panduan bisnes lazada ini, walaupun beliau turut menjual di platform-platform atau marketplace yang lain juga serta di website sendiri tetapi, Lazada tetap menjadi penyumbang yang terbesar terhadap jualan produknya sejak tahun 2015.

Ada sekitar 20juta pelawat lazada dalam sebulan dengan niat mahu membeli. Jadi lazada merupakan lokasi kedai online yang patut pemilik bisnes ada.

Walaubagaimana pun, untuk bermula menjual di lazada, sekiranya anda belajar sendiri, mungkin atau tidak, anda akan melalui proses pembelajaran yang panjang dan mungkin banyak kesilapan yang mungkin anda lakukan. Silap dari segi masa mungkin boleh lagi, tetapi jika kerugian wang ringgit akibat kesilapan dalam proses pembalajaran sendiri…mungkin perit sedikit.

Oleh sebab itu, penulis menghasilkan panduan yang dinamakan Panduan Bisnes Lazada untuk membantu anda yang mahu menjual di Lazada supaya anda tidak menanggung rugi seperti mana yang pernah penulis alami dulu sewaktu mula-mula menjual produk di Lazada. Di dalam ebook ini, penulis terangkan satu demi satu langkah-langkah untuk melisting barang dan memproses order secara betul di Lazada.

Pepatah inggeris ada menyebut, Don’t Reinvent the Wheel. Anda tak perlu bersusah payah untuk cuba jaya sendiri dan mencari-cari cara yang tepat untuk menjual barang di Lazada. Semuanya sudah penulis terangkan dan jelaskan di dalam panduan ini. Anda hanya perlu ikut & tiru saja. Belajar dari kesalahan orang lain, adalah lebih murah dan mudah daripada belajar dari kesalahan diri sendiri.

Anda boleh baca dengan lebih lanjut dan membuat tempahan di website penulis dengan klik DISINI atau klik gambar dibawah. Terima kasih.

panduan bisnes lazada

p/s: Penulis telah catitkan semua pengalaman penulis di dalam ebook ini hingga menjadi setebal 220 mukasurat! Ianya adalah ebook panduan yang lengkap yang akan mengajarkan kepada anda cara yang betul untuk berniaga di Lazada!

p/s: Info dan ilmu di dalam ebook ini hanyalah bertujuan untuk membantu anda bermula dengan pantas tanpa anda perlu membuang masa, tenaga dan wang di dalam mencuba dan mencari-cari cara yang betul untuk mula berniaga di Lazada. Tempah sekarang juga!