promosi penapis air coway terkini untuk pakej sewa-beli

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera,

Dalam post kali ini, saya akan bercerita tentang promosi penapis air coway terkini iaitu bulan 12 2017 untuk pakej belian secara sewa-beli.

Promosi nya adalah dari sekarang sehingga 20hb disember 2017, TIADA YURAN pendaftaran dikenakan.

Untuk sewa penapis air coway ini jika tanpa promosi adalah yuran pendaftaran asal Rm200 + sewa advance 1 bulan Rm125 = Rm325 sepatutya kena bayar sebagai permulaan. Tetapi sekarang anda hanya perlu bayar Rm0 + sewa advance 1 bulan Rm125 = Total Rm125 sahaja! sebagai permulaan.

Dalam 4~5 hari bekerja, datangla pihak technician coway untuk buat pemasangan di rumah/pejabat anda. Dan bulan Februari 2018 baru start pembayaran sewa.

Servis, waranty kerosakan serta spare parts dan penukaran filter adalah percuma/termasuk sekali sepanjang tempoh penyewaan. Tiada apa-apa bayaran tambahan kecuali bulanan Rm125 itu sahaja.

Oh ya, kontrak sewa beli ialah minima 3 tahun dan maksima 5 tahun. Selepas 3 tahun, anda boleh (i) Pulangkan semula atau (ii) Teruskan sewa. Jika anda cukup sewa 5 tahun, produk akan menjadi hakmilik anda dah, tak perlu dipulangkan lagi.

Jadi macam mana? Berminat nak ambil promosi sekarang? Jarang-jarang sekali coway buat promosi tanpa yuran pendaftaran. Jika anda dah lama rasa nak pasang penapis air coway, rebut peluang ini. Sah sehingga 20hb disember je tau. Beberapa hari je lagi tinggal.

Oklah, itu sahaja post untuk kali ini. saya harap anda jelaslah dengan promosi penapis air coway untuk pakej sewa-beli bulan 12 2017.

Sebarang pertanyaan lanjut atau anda ingin membuat tempahan, bolehlah berhubung terus dengan agen coway yang paling dekat dengan anda. Caranya klik sahaja logo rekemen di bawah dan pilih agen terdekat dengan anda. Terima kasih, jumpa lagi.

 Iklan: Pengedar simkad WOW Diperlukan. Jadi Wakil Jualan Di Kawasan Anda. Klik Gambar Dibawah Sekarang Juga ⤵