berapa harga servis penapis air coway selepas beli cash atau sewa beli 5 tahun

harga servis penapis air coway

Ada 3 cara pemilik penapis air coway untuk dapatkan semula servis cody, waranty kerosakan dan spare parts serta penukaran filter berjadual selepas tamat Pakej Servis Percuma (Servis Percuma= 1-tahun jika beli cash, 5-tahun untuk sewa beli) iaitu:

  1. Beli Coway Servis Membership secara tahunan atau,
  2. Beli Coway Servis Membership secara bulanan atau,
  3. Pulangkan semula model itu dan beli yang baru.

Beli Coway Servis Membership secara tahunan: Harga setiap model seperti gambar-gambar dibawah. Bayaran dibuat secara full payment. Diskaun 10% jika terus ambil 2-tahun dan ke atas.

Beli Coway Servis Membership secara bulanan: Bayaran permulaan cuma advance 1 bulan seperti gambar-gambar dibawah. Potongan boleh dibuat secara autodebit sekali sebulan melalui akaun simpanan bank tempatan, kad kredit (Visa/Mastercard) atau kad debit. Kontrak adalah selama 1-tahun.

Pulangkan semula model itu dan beli yang baru: Jika produk coway telah menjadi hakmilik anda (Hakmilik= Cash: Ya; Sewa Beli: Selepas 5-tahun sewa) dan jika anda tidak mahu melanggan mana-mana plan servis membership, anda boleh apply EX-TRADE iaitu tukar dari model penapis air coway anda itu ke satu model baru dengan harga istimewa. Kiranya anda beli baru start fresh semula, bezanya jika anda beli model baru itu secara cash, anda akan dapat diskaun 20% manakala jika pilih sewa beli, potongan Rm5-Rm10 setiap bulan daripada harga sewa bulanan. Bila beli baru, akan dapat sekali pakej servis membership. Harga penuh rujuk gambar-gambar dibawah:

harga servis membership penapis air coway model core

harga servis membership penapis air coway model ferry

harga servis membership penapis air coway model harry

harga servis membership penapis air coway model inception

harga servis membership penapis air coway model neo

harga servis membership penapis air coway model petit

harga servis membership penapis air coway model villaem

Info Penting 1: Harga Pakej Servis Membership di atas HANYA SAH jika buat tempahan dalam tempoh 6-bulan selepas servis membership sebelum ini tamat. Jika telah tamat lebih 6 bulan, perlu tambah harga filter-filter yang telah expired. Oleh itu, minta agen coway buat quotation terlebih dahulu untuk dapatkan jumlah sebenar RM yang perlu dibayar.

Info Penting 2: Ex-Trade hanya boleh dilakukan apabila tiada apa-apa bayaran tunggakan dengan coway. Minta agen hantar rekod pembayaran (ledger) untuk semakan status kelayakan.

Boleh hubungi untuk saya uruskan proses renew servis penapis air coway anda. Saya Atiq, agen coway Ukay Perdana, Ampang, Selangor. Boleh hubungi saya melalui salah satu cara di bawah. Terima kasih.

 

 Iklan: Pengedar simkad WOW Diperlukan. Jadi Wakil Jualan Di Kawasan Anda. Klik Gambar Dibawah Sekarang Juga ⤵